Ruokaturvallisuus

laatu ja vastuu

Vuosien 2021–2022 aikana Valkoliekki kehitti ja otti käyttöön kansainvälisesti tunnetun BRC laatustandardin mukaisen elintarviketurvallisuuden laatujärjestelmän. Yhtiö toivoo sertifioivansa sen BRC:n uusimpaan versioon (v9) vuoden 2023 alkupuoliskolla. Tätä varten Valkoliekki on kehittänyt elintarviketurvallisuuspolitiikkaansa ja on sitoutunut:

Noudatamme elintarviketurvallisuutta koskevia lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia, jotta voimme taata aidot, turvalliset, lailliset ja laadukkaat tuotteet osoittaaksemme vastuullisuutemme asiakkaillemme.

Otamme BRC V9 -standardin mukaisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöön edistämään elintarviketurvallisuutta kaikissa organisaation sisäisissä prosesseissa. Lisäksi teemme säännöllisiä järjestelmän tarkastuksia hallintajärjestelmän pätevyyden, riittävyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi.

Kehitämme tarkoituksenmukaisia ja taloudellisesti kannattavia prosesseja ja tekniikoita sellaisten tilanteiden estämiseksi, jotka voisivat vaikuttaa tuotteen turvallisuuteen.

Sitoutamme koko henkilöstömme jatkuvalla koulutuksella saavuttamaan elintarviketurvallisuushallintajärjestelmän tavoitteet. Näin voimme jatkuvasti parantaa henkilöstön tietoja, taitoja ja kykyjä saavuttaaksemme korkeatasoisen turvallisuuskulttuurin ja sitoutumisen asiakastyytyväisyyteen.

 Edistämme ja helpotamme sisäistä ja ulkoista viestintää prosessiemme, henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Valkoliekin johto sitoutuu julkistamaan elintarviketurvallisuuspolitiikkansa organisaation kaikille tasoille, toimittajille ja sidosryhmille sekä noudattamaan elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmää ja parantamaan jatkuvasti sen tehokkuutta.

Toimitusjohtaja, syyskuu 2022

Visio

Haluamme olla tunnettu yritys, joka tarjoaa asiakkaillemme turvallisia ja korkealaatuisia valkosipulituotteita. Kehitämme ja räätälöimme tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisäksi haluamme varmistaa asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyyden ottamalla käyttöön laadunhallintajärjestelmän ja sertifioimalla meidät BRC V9 -standardin mukaisesti, jotta voimme lisätä luottamusta ja tunnustusta elintarvikemarkkinoilla.

Missio

Valmistamme Suomen parasta valkosipulimurskaa.

Valkoliekin asiakkaat ja loppukäyttäjät ansaitsevat vain parasta laatua.

Arvot

Luotettavuus
Meidän tuotteita voit ostaa aina uudestaan, sen makuun voit luottaa!

Rehellisyys
Arvostamme työntekijöidemme työskentelyä. Meillä saat reilulla, suomalaisella työllä tehtyjä tuotteita.

Vastuullisuus
Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita tuotannossamme.