Noudattamalla laki-, elintarviketurvallisuus-, ja sääntelyvaatimuksia varmistamaan aitoja, turvallisia ja laadukkaita tuotteita asiakkailleen.
Ottamalla käyttöön BRC V8 -standardin mukaisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän edistämään elintarviketurvallisuutta kaikissa organisaation sisäisissä prosesseissa. Lisäksi tekemällä säännöllisiä järjestelmän tarkastuksia hallintajärjestelmän pätevyyden, riittävyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi.
Edistämällä tarkoituksenmukaisia ja taloudellisesti kannattavia prosesseja ja tekniikoita sellaisten tilanteiden estämiseksi, jotka voisivat vaikuttaa tuotteen turvallisuuteen.
Jatkuvan koulutuksen avulla sitoutamme koko henkilöstömme elintarviketurvallisuushallintajärjestelmän tavoitteiden saavuttamiseen. Näin voimme parantaa henkilöstön tietoja, taitoja ja kykyjä, jotka takaavat, että heillä on tarvittava osaaminen elintarviketurvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen liittyvissä asioissa.
Edistämällä ja helpottamalla sisäistä ja ulkoista viestintää prosessiemme, henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.