Ruokaturvallisuus
laatu ja vastuu
Vuosien 2021–2023 aikana olemme kehittäneet ja ottaneet käyttöömme BRCGS laatustandardin mukaisen elintarviketurvallisuuden laatujärjestelmän. Olemme sertifioineet järjestelmämme BRCGS:n uusimpaan versioon (v9) toukokuussa 2023.
BRCGS-standardin mukainen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä on olennainen osa kaikkia organisaatiomme prosesseja. Jatkuvien tarkastusten avulla varmistamme järjestelmän ja tuotantomme turvallisuuden, ajanmukaisuuden ja tehokkuuden.
Sitoudumme tiukasti noudattamaan elintarviketurvallisuutta koskevia lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia, jotta voimme taata asiakkaillemme aitoja, turvallisia, laillisia ja korkealaatuisia tuotteita.
Jatkuva kehitys on keskeinen osa toimintaamme, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan prosessejamme taloudellisesti kannattavalla tavalla, estäen mahdolliset vaarat tuotteidemme turvallisuudelle.
Panostamme henkilöstömme koulutukseen, jotta he saavuttavat elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän tavoitteet. Tämä vahvistaa heidän tietojaan, taitojaan ja kykyjään, luoden korkeatasoisen turvallisuuskulttuurin ja sitoutumisen asiakastyytyväisyyteen.
Tehokas sisäinen ja ulkoinen viestintä on meille ensisijaisen tärkeää. Haluamme varmistaa, että prosessimme, henkilöstömme, asiakkaamme ja muut sidosryhmämme ovat jatkuvasti tietoisia toimintatavoistamme ja arvoistamme.
Valkoliekin johto sitoutuu julkistamaan elintarviketurvallisuuspolitiikkamme organisaation kaikille tasoille, toimittajille ja sidosryhmille. Tavoitteenamme on jatkaa elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän noudattamista ja sen jatkuvaa tehostamista.
Toimitusjohtaja, kesäkuu 2023