Turvallisuus

laatu ja vastuu

Vuosien 2021–2022 aikana Valkoliekki kehitti ja otti käyttöön kansainvälisesti tunnetun BRC elintarviketurvallisuuden laatustandardin mukaisen elintarviketurvallisuus- ja laatujärjestelmän, jonka se toivoo sertifioivansa vuoden 2022 alkupuoliskolla. Tätä varten Valkoliekki on kehittänyt elintarviketurvallisuuspolitiikkaansa ja on sitoutunut:

Noudattamalla laki-, elintarviketurvallisuus-, ja sääntelyvaatimuksia varmistamaan aitoja, turvallisia ja laadukkaita tuotteita asiakkailleen.

Ottamalla käyttöön BRC V8 -standardin mukaisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän edistämään elintarviketurvallisuutta kaikissa organisaation sisäisissä prosesseissa. Lisäksi tekemällä säännöllisiä järjestelmän tarkastuksia hallintajärjestelmän pätevyyden, riittävyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi.

Edistämällä tarkoituksenmukaisia ja taloudellisesti kannattavia prosesseja ja tekniikoita sellaisten tilanteiden estämiseksi, jotka voisivat vaikuttaa tuotteen turvallisuuteen.

Jatkuvan koulutuksen avulla sitoutamme koko henkilöstömme elintarviketurvallisuushallintajärjestelmän tavoitteiden saavuttamiseen. Näin voimme parantaa henkilöstön tietoja, taitoja ja kykyjä, jotka takaavat, että heillä on tarvittava osaaminen elintarviketurvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen liittyvissä asioissa.

Edistämällä ja helpottamalla sisäistä ja ulkoista viestintää prosessiemme, henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

Valkoliekin johto sitoutuu julkistamaan elintarviketurvallisuuspolitiikkansa organisaation kaikille tasoille, toimittajille ja sidosryhmälle sekä noudattamaan elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmää ja parantamaan jatkuvasti sen tehokkuutta.

Visio

Haluamme olla tunnettu yritys, joka tarjoaa asiakkaillemme turvallisia ja korkealaatuisia valkosipulituotteita. Kehitämme ja räätälöimme tuotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisäksi haluamme varmistaa asiakkaidemme ja henkilöstömme tyytyväisyyden ottamalla käyttöön laadunhallintajärjestelmän ja sertifioimalla meidät BRC V8 -standardin mukaisesti, jotta voimme lisätä luottamusta ja tunnustusta elintarvikemarkkinoilla.

Missio

Valmistamme Suomen parasta valkosipulimurskaa.

Valkoliekin asiakkaat ja loppukäyttäjät ansaitsevat vain parasta laatua.

Arvot

Luotettavuus
Meidän tuotteita voit ostaa aina uudestaan, sen makuun voit luottaa!

Rehellisyys
Arvostamme työntekijöidemme työskentelyä. Meillä saat reilulla, suomalaisella työllä tehtyjä tuotteita.

Vastuullisuus
Käytämme vain vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita tuotannossamme.