Noudatamme elintarviketurvallisuutta koskevia lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä vaatimuksia, jotta voimme taata aidot, turvalliset, lailliset ja laadukkaat tuotteet osoittaaksemme vastuullisuutemme asiakkaillemme.
Otamme BRC V9 -standardin mukaisen elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän käyttöön edistämään elintarviketurvallisuutta kaikissa organisaation sisäisissä prosesseissa. Lisäksi teemme säännöllisiä järjestelmän tarkastuksia hallintajärjestelmän pätevyyden, riittävyyden ja tehokkuuden varmistamiseksi.
Kehitämme tarkoituksenmukaisia ja taloudellisesti kannattavia prosesseja ja tekniikoita sellaisten tilanteiden estämiseksi, jotka voisivat vaikuttaa tuotteen turvallisuuteen.
Sitoutamme koko henkilöstömme jatkuvalla koulutuksella saavuttamaan elintarviketurvallisuushallintajärjestelmän tavoitteet. Näin voimme jatkuvasti parantaa henkilöstön tietoja, taitoja ja kykyjä saavuttaaksemme korkeatasoisen turvallisuuskulttuurin ja sitoutumisen asiakastyytyväisyyteen.
Edistämme ja helpotamme sisäistä ja ulkoista viestintää prosessiemme, henkilöstömme, asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa.