- 1 Sipuli
- 1 Porkkana
- 1 Palsternakka
- 300 g Naudan jauhelihaa
- 13 dl Lihalientä
- 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
- 1 tl Oreganoa
- 1 tl Paprikajauhetta
- ¼ tl Cayennenpippuria
- ½ tl Juustokuminaa
- 2 dl Gnocchi -pastaa
- Suolaa
- Pippuria
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkana ja palsternakka. Ruskista jauheliha ja sipuli kattilassa. Kaada päälle lihaliemi, lisää valkosipulimurska ja mausta keitto oreganolla, paprikajauheella, cayennenpippurilla ja juustokuminalla. Anna keiton kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Lisää pasta, porkkana ja palsternakka ja keitä vielä 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.