• 1 Sitruunan mehu
  • 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 300-400 g Kuorittuja katkarapuja
  • 1 Sipuli
  • 1 Vihreä paprika
  • 1 iso Tomaatti
  • Rypsiöljyä
  • Tuoretta korianteria
  • 3 rkl Kookoshiutaleita
  • 6 Kananmunaa
  • ½ tl Leivinjauhetta
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Valmista marinadi sekoittamalla kulhossa sitruunan mehu, valkosipulimurska, suola ja pippuri. Pane kulho jääkaappiin ja anna katkarapujen marinoitua noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat sekä hienonna se. Kasta tomaatti hetkeksi kuumaan veteen ja upota se sitten jääkylmään veteen. Näin kuori lähtee hyvin irti. Poista tomaatista kuori ja siemenet sekä leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuumenna paistinpannulla tilkka rypsiöljyä ja paista sipuli, paprika ja tomaatti. Mausta seos korianterilla ja kookoshiutaleilla. Keitä seosta hiljalleen, kunnes se muuttuu paksummaksi. Lisää katkaravut ja kiehauta seos nopeasti, mutta älä keitä. Voitele uunivuoka ja kaada seos siihen. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää leivinjauhe sekaan, mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada seos vuokaan. Paista munakasta uunissa noin 30-40 minuuttia tai kunnes se on kypsä. Tarjoa munakkaan kanssa