- 100 g Katkarapuja
- 1 Sipuli
- 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
- 2 tl Voita, margariinia tai rypsiöljyä
- 100 g Kylmäsavukirjolohta
- 1 Kesäkurpitsa
- 1 tlkTomaattimurskaa
- ripaus Chiliä
- 1 pieni tlk Säilöttyjä savunmakuisia simpukoita
- 1-2 dl Kermaa
Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Hienonna sipuli ja kuullota voissa valkosipulimurskan kanssa. Leikkaa kesäkurpitsa ja kylmäsavulohi noin sentin kokoisiksi kuutioiksi ja lisää pannulle. Ruskista kevyesti. Lisää tomaattimurska ja mausta chilillä. Keitä kannen alla hiljalleen noin 5 minuutin ajan. Valuta simpukat ja poista niistä mahdolliset kuoren palat. Lisää simpukat, katkaravut ja kerma. Kuumenna, mutta älä keitä, jotta katkaravut eivät sitkisty. Tarjoa keitetyn riisin tai pastan kanssa.