• 1 Sipuli
  • 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 1-2 tl Voita
  • 300 g Paistijauhelihaa
  • 2-3 Lehtisellerin vartta
  • 4 dl Tomaattimehua
  • 3 dl Vettä
  • 1 Liha- tai kasvisliemikuutio
  • 2 dl Ruismakaronia
  • 400 g Herne-maissi-paprika-sekoitusta
  • 1/2 tl Mustapippuria myllystä
  • 1/2 tl Basilikaa
  • 1 dl Ruokakermaa

Pinnalle

  • 1 dl Hienonnettua persiljaa

Hienonna sipuli. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulimurska voissa. Lisää jauheliha. Ruskista. Lisää viipaloidut lehtisellerin varret, tomaattimehu, vesi ja liemikuutio. Lisää kiehuvaan pataan ruismakaronit. Keitä 3-4 minuuttia. Lisää lopuksi herne-maissi-paprikasekoitus, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele pinnalle persiljaa.