- 1 Sipuli
- 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
- 1-2 tl Voita
- 300 g Paistijauhelihaa
- 2-3 Lehtisellerin vartta
- 4 dl Tomaattimehua
- 3 dl Vettä
- 1 Liha- tai kasvisliemikuutio
- 2 dl Ruismakaronia
- 400 g Herne-maissi-paprika-sekoitusta
- 1/2 tl Mustapippuria myllystä
- 1/2 tl Basilikaa
- 1 dl Ruokakermaa
Pinnalle
- 1 dl Hienonnettua persiljaa
Hienonna sipuli. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulimurska voissa. Lisää jauheliha. Ruskista. Lisää viipaloidut lehtisellerin varret, tomaattimehu, vesi ja liemikuutio. Lisää kiehuvaan pataan ruismakaronit. Keitä 3-4 minuuttia. Lisää lopuksi herne-maissi-paprikasekoitus, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele pinnalle persiljaa.