• Rypsiöljyä
  • 500 g Jauhelihaa
  • 2 rkl Vehnäjauhoja
  • 1 Pilkottu sipuli
  • 3 rkl Tomaattipyreetä
  • 3 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • Tuoretta hienonnettua chiliä (jalopenoa)
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • 2 rkl Siirappia
  • 1 tlk Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
  • Sitruunan mehua
  • Riisiä

Ruskista jauheliha, vehnäjauhot ja hienonnettu sipuli pannulla. Lisää tomaattipyree, valkosipulimurska, chili ja mustapippuri. Lisää vettä niin että liha juuri peittyy, lisää suola ja siirappi. Hauduta hetki hiljaa kannen alla. Lisää vettä tarpeen mukaan. Lisää loppuvaiheessa pavut ja sitruunamehu. Tarkista maku ja tarjoile keitetyn riisin kanssa. (Mirva Hukkanen; Kajaani)