• 250 g Vihreitä papuja
  • Suolaa
  • Vettä
  • 1½ kg Keitettyjä perunoita
  • 1 Punainen paprika
  • 1 Sipuli
  • 200 g Fetajuustoa
  • 3 Kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 dl
  • Hienonnettua persiljaa.

Kastike

  • 1 dl Appelsiinimehua
  • 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • ½ tl Timjamia, sokeria ja oreganoa
  • ¼ tl Valkopippuria ja suolaa
  • 1 dl Rypsiöljyä

Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä ne. Kuori perunat ja leikkaa ne kapeiksi lohkoiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi paprika, sipuli, fetajuusto ja kananmunat. Kokoa aineksista salaatti laakealle vadille. Ripottele päälle persiljaa. Sekoita kastike ja kaada salaatille. Anna salaatin maustua ennen tarjoilua.