- 4 Sipulia
- 4 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
- Rypsiöljyä
- 2 litraa Vettä
- 4 Kasvisliemikuutiota
- 1 prk Tomaattimurskaa
- 140 g Tomaattipyreetä
- 2 tl Sokeria
- 1 rkl Timjamia
- Rouhittua mustapippuria
- 1 Cayennenpippuria TAI Makeaa chilikastiketta maun mukaan
- 1 dl Ohrakasta
- 400 g Ranskankermaa
Lisäksi
- 500 g Kuorittuja katkarapuja
Hienonna kuoritut sipulit. Kuullota ne ja valkosipulimurska kattilassa öljyssä. Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, tomaattipyree ja sokeri sekä muut mausteet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla ohrakkaalla ja kiehauta seos. Lisää ranskankerma. Tarjoa lisänä katkarapuja.