• 2 kg Sipulia
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 3 Lihaliemikuutiota
  • 1-2 litraa Vettä
  • 2 tl Timjamia
  • 1 tl Jauhettua valkopippuria
  • 1 Purjo
  • 4-6 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 1 dl Hunajaa
  • 1 tl Rakuunaa
  • 1 dl Ruohosipulisilppua

Kuori ja leikkaa sipulit ensin kahtia ja sitten paksuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja ruskista sipulit. Lisää murennetut liemikuutiot, vesi ja mausteet. Hauduta 20-30 minuuttia. Lisää purjoviipaleet, valkosipulimurska, hunaja ja rakuuna. Hauduta noin 5 minuuttia. Ripottele ruohosipulisilppua keiton pinnalle. Tarjoa kiehuvan kuuma keitto lämpimien juustoleipien kanssa.