- 2 kg Sipulia
- 2 rkl Rypsiöljyä
- 3 Lihaliemikuutiota
- 1-2 litraa Vettä
- 2 tl Timjamia
- 1 tl Jauhettua valkopippuria
- 1 Purjo
- 4-6 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
- 1 dl Hunajaa
- 1 tl Rakuunaa
- 1 dl Ruohosipulisilppua
Kuori ja leikkaa sipulit ensin kahtia ja sitten paksuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja ruskista sipulit. Lisää murennetut liemikuutiot, vesi ja mausteet. Hauduta 20-30 minuuttia. Lisää purjoviipaleet, valkosipulimurska, hunaja ja rakuuna. Hauduta noin 5 minuuttia. Ripottele ruohosipulisilppua keiton pinnalle. Tarjoa kiehuvan kuuma keitto lämpimien juustoleipien kanssa.