• 1 iso Sipuli
  • 1 Porkkana
  • 1 pieni Juurisellerin pala
  • 2-3 rkl Rypsiöljyä
  • 300 g Jauhelihaa
  • ½ tl Suolaa
  • 1-2 tl Mustapippuria
  • 2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 1 tlk Tomaattimurskaa
  • ½ dl Kermaa
  • 3 tl Kuivattua basilikaa

Kuori sipuli, porkkana ja selleri. Hienonna ne mahdollisimman pieniksi paloiksi terävällä veitsellä. Paista öljytyssä pannussa jauheliha. Kun jauheliha on ruskistunut, vähennä lämpö. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kasvikset sekä valkosipulimurska ja kuullota muutaman minuutin ajan. Lisää tomaattimurska ja kerma. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia, sekoita välillä. Sekoita joukkoon basilika ja tarjoa kastike esimerkiksi spagetin tai kotimaisten perunoiden kanssa.