• 4 annosta Perhospastaa
  • ½ Purjoa
  • 1 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 2 Punaista paprikaa
  • 2 Kesäkurpitsaa
  • 1 rkl Ruokaöljyä
  • 3 dl Kanalientä
  • 1 dl Kermaa
  • ½ dl Vastapuristettua appelsiinimehua
  • 1 nippu Tuoretta basilikaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 700 g Lohifileetä
  • 1 dl Parmesaaniraastetta
  • Mustapippuria

Katso annoskoko pakkauksesta ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa paprikat ja purjo suikaleiksi, kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuullota kasviksia paistinpannulla öljyssä. Lisää joukkoon valkosipulimurska, kanaliemi ja kerma. Keitä, kunnes kasvikset ovat hieman pehmenneet. Hienonna basilika. Lisää kastikkeeseen appelsiinimehu ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla. Leikkaa lohifilee kuutioiksi. Lisää lohikuutiot kastikkeeseen ja keitä noin 2 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Tarjoa heti vastakeitetyn pastan, raastetun parmesaanijuuston ja vastajauhetun mustapippurin kera.