• 3 Porkkanaa
  • 1-2 Palsternakkaa
  • 1 pieni Kesäkurpitsa
  • 2-3 Naurista
  • 2 Sipulia
  • 2-3 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 1-1 tl Raastettua tuoretta inkivääriä
  • Mustapippuria myllystä
  • 1-1 rkl Hunajaa
  • 1/2 tl Suolaa
  • 1-2 dl Vettä
  • 300-400 g Broileri- tai porsaanlihasuikaleita
  • 2-3 rkl Tuoretta hienonnettua korianteria tai persiljaa

Leikkaa kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi, mutta sipulit ensin 2 osaan ja siitä ohuiksi viipaleiksi. Pane kasvikset omiin ryhmiinsä odottamaan kypsennystä. Kuullota kasvikset tilkassaöljyä wokkipannussa tai padan pohjalla aina laji kerrallaan. Kun kasvikset ovat pehmeitä, mutta ei ruskistuneita, yhdistä ne ja lisää joukkoon valkosipulimurska, inkivääriraaste, mustapippuri, hunaja ja suola. Sekoittele niitä hetki ja lisää vesi. Anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia. Sekoita joukkoon ruskistetut lihasuikaleet. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja juuri ennen tarjoilua yrtti.