• 1 kg Palapaistia
  • 5 Perunaa
  • 2 Sipulia
  • 2 Vihreää paprikaa
  • 2 rkl Margariinia
  • 1 rkl Paprikajauhetta
  • 2 rkl Tomaattisosetta
  • 1 tl Kuminaa
  • 1 tl Meiramia
  • 1/2 tl Pippuria
  • 1-3 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 2 litraa Lihalientä
  • Sitruunan kuori
  • Suolaa

Leikkaa liha sentin palasiksi. Kuori ja paloittele perunat samankokoisiksi. Kuori ja silppua tilli. Kuutioi paprikat. Sulata paksupohjaisessa kattilassa tai padassa margariini. Keitä sipulia ja paprikaa rasvassa muutama minuutti.älä ruskista. Lisää paprikajauhe, tomaattisose, kumina, meirami,½ tl pippuria ja valkosipulimurska. Lisää lihapalat. Sekoita. Peitä kannella ja annan kiehua muutaman minuutti. Lisää lihaliemi ja sitruunankuori. Lisää suolaa vasta kun keitto on valmista. Lihaliemessä saattaa olla kylliksi suolaa. Anna keiton kiehua hiljaa kannen alla 1 tunti ja 15 minuuttia. Lisää perunat ja keitä vielä puoli tuntia. Ota sitruunankuoret pois ja tarjoa.