• 200 g Broilerinmaksaa
  • 100 g Pekonia
  • 1 pieni Sipuli
  • 1 nippu Persiljaa
  • 1 nippu Ruohosipulia
  • 100 g Tuoreita herkkusieniä
  • 1 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 2 rkl Voita
  • 1 dl Kanalientä
  • 4 annosta Pastaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Juustoraastetta

Paloittele maksa ja suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna persilja ja ruohosipuli veitsellä tai silppua saksilla. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Ruskista pekonisuikaleita hetki padassa ja lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulimurska. Nosta lämpöä ja sekoita joukkoon herkkusienet sekä 1 rkl voita. Kuullota pari minuuttia ja lisää persilja ja kanaliemi. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista maksapaloja lopussa voissa 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää palat sieni-pekoniseokseen. Sekoita varovasti. Lisää lopuksi ruohosipuli. Kumoa pasta lämpimään kulhoon ja kaada kastike päälle. Tarjoa lisänä juustoraastetta.