Horeca

och livsmedelsindustri

Vi tror att vitlöksvänner är kvalitetsmedvetna konsumenter. Därför är kvalitet utgångspunkten i alla våra produkter. Den vitlök som används som råvara, skaffar vi från Spanien från våra två stora avtalsodlare av vitlök. Bondgårdarna är kvalitetscertifierade av Global Cap som utför internationella kvalitetscertifieringar. Genom att vi själva sköter importen garanterar vi produkternas kvalitetskontroll från första början.

Vitlöken transporteras och lagras i rätt temperatur, skalas maskinellt och de vitlöksklyftor som skall användas sorteras sedan för hand, för att få bästa möjliga slutkvalitet. Våra produktionsmaskiner är effektiva och moderna och uppfyller alla kvalitetskrav som finns uppsatta för livsmedelsindustrin. Lokalerna som har designats specifikt för vår produktion togs i bruk 2005. Vi levererar våra produkter till alla de större centralaffärerna i Finland, så vi har även kapacitet att ta hand om riktigt stora beställningsökningar. Dessutom är utvecklingen av våra produkter och användningsområden för vitlök för att motsvara livsmedelsindustrins kundbehov en del av vår vardag.

Den vitlök som skall användas som råvara i livsmedelsindustrin, förädlar vi vid behov till den form som kunden önskar. Vi levererar vitlök i krossad form eller som hela, skalade klyftor, färska och frysta. Förpackningsalternativen sträcker sig från en liten glasburk till 20 kilos hinkar.

Förutom de produkter som marknadsförs under vårt eget produktnamn, så är en viktig del av vår verksamhet att tillverka produkter under kundens eget produktnamn. De s.k. Private Label -kunderna är i hemlandet bl.a. Ruokakesko, Inex Partners samt Meira Nova. Andelen tillverkning enligt avtal är i stark tillväxt, vilket säger en del om förtroendet för Valkoliekkis produkter, produktion och logistiska lösningar.

Vi utvecklar våra produkter, söker efter innovationer och undersöker vitlökens många möjligheter i samarbete med livsmedelsbranschens forskningsenheter. All respons och alla idéer från beställare och konsumenter är en oerhört viktig resurs i produktutvecklingen. Vi tar tacksamt emot alla utvecklingsidéer och i gengäld berättar vi gärna om vad vi har att erbjuda just Dig och Dina produktutvecklingsbehov. Vi hoppas också att våra produkter i fortsättningen kommer att tilltala våra konsumenters smaklökar ännu mer.

Förpackning
600 G | 1 KG | 3 KG | 5 KG | 10 KG

Kontakt nu

VALKOLIEKKIOY VIKTIGASTE PRINCIPER

 

Leveranssäkerhet – vårt mål är 100% leveranssäkerhet

Den mest attraktiva slutprodukten – målet är en ökning av den totala inhemska efterfrågan

Priskonkurrenskraft – en kontinuerlig utveckling av verksamheten

En inhemsk produkt – ett viktigt värde för många konsumenter, samhällsansvar