Valkoliekki Oy

Valkoliekki är ett företag specialiserat på förädling av vitlök. De viktigaste kundgrupperna utgörs av partihandeln samt livsmedelsindustrin. En del av produktionen levereras också till enskilda grossister och representantbutiker.

Företaget förädlar cirka 200 000 kg vitlök om året. I produktionen används spansk vitlök, som vi importerar själva. Genom att själva sköta importen kan vi tillsammans med avtalsodlarna garantera att produkterna håller hög kvalitet ända tills de når slutanvändarna.

Kontakta nu
Maistuvimmat

reseptit

Salaatit

Keitot

Liharuoat

Kalaruoat

Kasvisruoat

Kastikkeet

Leivonnaiset

För konsumenterna

Våra vitlökskrävningar till salu i livsmedelsbutiker finns i alla välfyllda livsmedelsbutiker över hela landet. Men om vår produkt saknas i din livsmedelsbutik, vänligen meddela oss så ber vi handlaren att inkludera produkten i våra val.

Vi är också tacksamma för alla dina utvecklingsidéer och hoppas att våra produkter kommer att bli ännu mer tilltalande för dina smaklökar i framtiden.

Kontakta nu

Innehåll: Exklusiv vitlök, vatten, socker, vitvinsvinäger, surhetsreglerande medel (E330), konserveringsmedel (E211).
Bruksanvisning:Valkoliekki erbjuder dig enkelt och snabbt äkta, het vitlökssmak för alla sorters rätter. Krosset kan användas precis som färsk vitlök genom att krydda i grytan eller stekpannan. Alternativt kan Valkoliekki avnjutas som tillägg i den färdiga portionen eller på smörgåsen. 1 tsk kross motsvarar en färsk vitlöksklyfta.
Förvaring: +5–+20 °C. Produkten förvaras bäst i ett svalt och mörkt utrymme. Förvaras i kylskåp efter att den har öppnats.
Näringsinnehåll / 100 g: Energi 317 kJ (76 kcal), fett 0,4 g, varav mättad 0,1 g, kolhydrater 11,4 g, varav socker 1,1 g, kostfiber 1 g, protein 6 g, salt 0 g.

Förpackningsstorlekar
175 G