Valkoliekin nakkikastike
(2 annosta)

n. 150 g Nakkeja

2 rkl Voita tai margariinia

3 rkl Vehnäjauhoja

1-2 dl Vettä

2 rkl Ketsuppia

1 tl Suolaa

½-1 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

1 dl Maitoa

Ruohosipulia

Valkopippuria

Tulosta ohje

Ruskista viipaloidut nakit pannulla. Kun nakit ovat kullanruskeita, laita ne syrjään odottamaan. Ruskista sen jälkeen rasva ja vehnäjauhot kasarin pohjalla. Kaada kasariin vettä niin paljon, että voit vispata kastikkeen. Kaada nakit kattilaan. Anna kiehua levyllä ja vatkaa samalla. Lisää joukkoon ketsuppi, suola, valkosipulimurska, maito sekä ruohosipulia ja valkopippuria maun mukaan. (Lisää vettä sen mukaan, minkä vahvuisen kastikkeen haluat.) Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.