Valkoliekin juustoinen
jauhelihakastike (5 annosta)

1 Iso sipuli

400 g Jauhelihaa

6 rkl Voita

3 rkl Vehnäjauhoja

2 dl Kermaa

Vettä

1 Lihaliemikuutio

250 g Kovaa sulatejuustoa (esim. Koskenlaskijaa)

2 tl Suolaa

3 rkl Ketsuppia

2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

Tulosta ohje

Silppua sipuli. Ruskista jauheliha pannussa. Kypsytä sipulinpalat yhdessä jauhelihan kanssa. Ruskista voi ja vehnäjauhot. Lisää seokseen kerma ja sopiva määrä vettä, sekä jauheliha ja sipulit. Jätä kastike melko sakeaksi. Leikkaa sulatejuusto kuutioiksi ja lisää kastikkeeseen. Lisää mausteet ja valkosipulimurska. Hauduta jonkin aikaa. Tarjoa riisin tai spagetin kanssa.