Valkoliekin täytetyt
herkkusienten lakit (3 annosta)

8 isoa Herkkusientä

1 rkl Rypsiöljyä

1 rkl Voita

2 palaa Vaaleaa leipää pieninä kuutioina

1 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

Persiljaa

Rakuunaa tai kirveliä

2 rkl Kermaa

Suolaa ja mustapippuria

Pinnalle

dl Juustoraastetta

Tulosta ohje

Puhdista sienet ja irrota niistä jalat. Kuutioi jalat pieniksi paistinpannuun. Lisää rasvat ja leipä. Ruskista hieman. Mausta seos valkosipulimurskalla, yrttisilpulla, suolalla ja pippurilla. Lisää kermaa, jos seos on kuivaa. Jaa täyte herkkusienten lakkien sisään ja nosta lakit samaan paistinpannuun. Ripottele pintaan juustoraastetta ja peitä pannu kannella. Hauduta 10 minuuttia.