Tomaattinen papu-linssikeitto

(6 annosta)

1 rkl Voita

1 iso Sipuli

2-3 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

1 litra Vettä

1½ Kasvisliemikuutiota

2 dl Punaisia linssejä

1 tlk Tomaattimurskaa

1 tlk Valkoisia säilykepapuja

200 g Valio fraichea (Välimeren maut)

Tulosta ohje

Sulata voi kattilassa. Kuullota siinä hienonnettu sipuli ja valkosipulimurska. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Lisää tomaattimurska ja valutetut säilykepavut. Jatka hauduttamista noin 25 minuuttia. Lisää fraiche, kuumenna ja tarkista maku.