Tomaattinen kalkkunaviillokki
(4 annosta)

600 g Kalkkunafileetä

50 g Voita

3 dl Valkoviiniä

2 tl Valkoliekin valosipulimurskaa

Suolaa

Pippuria

2 rkl Tomaattipyreetä

2 dl Kanalientä

100 g Tuoreita herkkusieniä

12 Kevätsipulia TAI

24 Pikkusipulia

Keitettyjä perunoita

Tulosta ohje

Paloittele kalkkunanliha ja kuullota nopeasti kullanruskeaksi voissa. Kaada päälle viini ja lisää joukkoon valkosipulimurska. Lisää suola, pippuri, tomaattipyree ja kanaliemi. Nesteen tulee juuri ja juuri peittää liha. Hauduta kannen alla noin 20 min. Huuhtele ja paloittele herkkusienet ja paista ne voissa. Lisää ne lihan joukkoon. Kuori ja keitä sipulit suolavedessä ja lisää ne sitten viillokkiin. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile viillokki keitettyjen perunoiden kanssa.