Ratatouille ja couscousia (4 annosta)

1 Sipuli

2 Eriväristä paprikaa

1 Kesäkurpitsa

1 Munakoiso

500 g Tomaattimurskaa

1-2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

Suolaa

Pippuria

Sokeria

Timjamia

Oreganoa

Rypsiöljyä

2 dl Couscous-ryynejä

2 dl Kiehuvaa kasvislientä

2 rkl Voita

Tulosta ohje

Puhdista vihannekset ja silppua ne pieniksi sekä kuullota öljyssä. Lisää joukkoon valkosipulimurska. Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta suolalla, pippurilla, hyppysellisellä sokeria ja halutessasi timjamilla tai oreganolla. Keitä vihanneshöystö:ä miedolla lämmöllä noin 30 minuutin ajan. Kaada kiehuvaa kasvislientä couscous-ryynien päälle ja anna turvota 10 minuutin ajan. Pöyhi haarukalla, pane sekaan nokare voita ja lämmitä. Tarjoa vihanneshöystön kera.