Kasvis-kookoskastike
(4 annosta)

1 Sipuli tai punasipuli

1 rkl Raastettua inkivääriä

1 iso Punainen paprika

400 g Kesäkurpitsaa

1-2 rkl Rypsiöljyä

2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

100 g Tuoreita herneen palkoja

100 g Tuoreita minimaissin tähkiä

200 g Kookosmaitoa

1-2 tl Soijakastiketta

1 tl Punaista currytahnaa

2-3 rkl Hienonnettua korianteria

Tulosta ohje

Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Raasta inkivääri. Paloittele paprika ja kesäkurpitsa. Kiehauta paistokasarissa öljyssä ensin sipuli ja valkosipulimurska.

Sekoita joukkoon peratut sokeriherneen palot ja vinosti kahtia leikatut minimaissit. Lisää paprika- ja kesäkurpitsa-palat. Kaada päälle kookosmaito. Hauduta kunnes vihannekset ovat juuri ja juuri kypsiä. Mausta kastike inkiväärillä, soijakastikkeella ja currytahnalla. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria. Tarjoa kypsän kalan tai lihan ja keitetyn riisin kanssa.