Juustokuminalla ja Valkoliekillä maustettua uunikalaa (4 annosta)

600 g Kalafileetä (esim. siikaa tai lohta)

2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

2-3 rkl Rypsiöljyä

1 tl Jauhettua juustokuminaa

2 rkl Tomaattipyreetä

1 dl Vettä

2 Tomaattia

2 rkl Silputtua persiljaa

Tulosta ohje

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Kuullota valkosipulimurska öljyssä. Sekoita joukkoon juustokumina, tomaattipyree ja vesi. Kaada hieman öljyä uunivuokaan, asettele kalafileet vierekkäin vuokaan ja kaada kastike niiden päälle. Viipaloi tomaatit ja asettele ne fileiden päälle. Valuta päälle hieman öljyä. Peitä vuoka foliolla ja paista uunissa noin 15 minuuttia. Poista folio ja paista vielä 10-15 minuuttia. Ripottele päälle persiljasilppua.