Erjan jauheliha-kasvispata
(5 annosta)

1 Sipuli

2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa

1-2 tl Voita

300 g Paistijauhelihaa

2-3 Lehtisellerin vartta

4 dl Tomaattimehua

3 dl Vettä

1 Liha- tai kasvisliemikuutio

2 dl Ruismakaronia

400 g Herne-maissi-paprika-sekoitusta

1/2 tl Mustapippuria myllystä

1/2 tl Basilikaa

1 dl Ruokakermaa

Pinnalle

1 dl Hienonnettua persiljaa

Tulosta ohje

Hienonna sipuli. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipulimurska voissa. Lisää jauheliha. Ruskista. Lisää viipaloidut lehtisellerin varret, tomaattimehu, vesi ja liemikuutio. Lisää kiehuvaan pataan ruismakaronit. Keitä 3-4 minuuttia. Lisää lopuksi herne-maissi-paprikasekoitus, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Ripottele pinnalle persiljaa.