Kruunaa ateriasi

Valkosipuli on mitä mainioin mauste ja usein olennainen osa hyvän ruoan valmistamista. Se korostaa eri ruoka-aineiden ominaismakuja ja antaa oman vahvan lisänsä onnistuneeseen lopputulokseen. Lisäksi sitä voi käyttää ruoka-annosten joukossa kuten pitsoilla, leivillä, keitoissa, sämpylöissä, salaatinkastikkeissa, jälkiruoissa jne. Valkosipuli antaa ruuille mukavan pehmeän maun.

Tuotteemme kuluttajille

Ruokakaupoissa myytävä valkosipulimurskamme on saatavilla kaikista hyvivarustetuista ruokakaupoista valtakunnallisesti. Mikäli tuotteemme kuitenkin puuttuu ruokakaupastasi, ilmoita siitä meille niin pyydämme kauppiasta ottamaan tuotteen valikoimiiin.

Otamme kiitollisena vastaan myös kaikki kehitysideat ja toivomme, että tuotteemme miellyttää jatkossa vielä paremmin juuri Sinun makuhermojasi.

Käyttöohje

Valkoliekistä saa vaivattomasti ja nopeasti aitoa, tulista, valkosipulin makua kaikkiin ruokiin. Murskaa voi käyttää tuoreen valkosipulin tavoin lisäämällä sitä mausteeksi pataan tai pannulle. Vaihtoehtoisesti Valkoliekkiä voi nauttia valmiin annoksen lisukkeena tai leivällä.
1 tl murskaa vastaa yhtä tuoretta valkosipulin kynttä.

Säilytys

Tuote säilyy parhaiten viileässä
ja valolta suojattuna. Avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa.

Pakkauskoot kuluttajille

Kuluttajakoko (175 g) on saatavilla kaikista hyvinvarustetuista ruokakaupoista.